Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Pharos Residence Ii in Breskens 4511 AR

Pharos Residence II

4511 AR Breskens
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuwbouw PHAROS RESIDENCE
Leven bij het water.

Zoals een vuurtoren de toegang van een haven aanduidt, zo markeert PHAROS RESIDENCE de entree van Breskens. Gelegen op de kop van de Haven Westzijde manifesteren drie appartementengebouwen zich als een elegant en markant geheel.

Wonen op een steenworp afstand van Breskens, op een heerlijk rustige plek. Geniet van een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 98 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouw PHAROS RESIDENCE
Leven bij het water.

Zoals een vuurtoren de toegang van een haven aanduidt, zo markeert PHAROS RESIDENCE de entree van Breskens. Gelegen op de kop van de Haven Westzijde manifesteren drie appartementengebouwen zich als een elegant en markant geheel.

Wonen op een steenworp afstand van Breskens, op een heerlijk rustige plek. Geniet van een verfrissende wandeling op het strand, met het steeds wisselende beeld van de Westerschelde en de Noordzee. De meest indrukwekkende schepen varen bij u langs en bij helder weer heeft u een ongekend ver uitzicht over het water, Vlissingen en de (bij eb droogvallende) zandbanken waar met grote regelmaat zeehonden liggen te zonnen.

Wonen in PHAROS RESIDENCE is een buitenkans! Het biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van de Zeeuws-Vlaamse kust.

Puur Breskens op een historische plek, dat is wonen in PHAROS RESIDENCE.
De Haven Westzijde in Breskens ondergaat een ware metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen hier hun lading. Nu wordt het gebied een fantastische plek om te wonen en te recreëren, op slechts een zucht van de zee en het levendige centrum van Breskens.

PHAROS RESIDENCE past bij de grootsheid en ruimte van de Noordzee en de Westerschelde. Als een baken in de zee... als een vuurtoren. De schitterende appartementen zijn voorzien van veel glas en riante terrassen, met op de bovenste verdieping enkele penthouses. Hier kunt u op elk moment van de dag genieten van de zon én zicht op het water.

Zoekt u een bijzonder appartement aan zee, in een bedrijvig en gezellig dorp, gelegen dichtbij de jachthaven? Ontdek dan hier PHAROS RESIDENCE!

In PHAROS RESIDENCE bevinden zich 159 appartementen verdeeld over 3 blokken in verschillende groote en indelingen. 
Pharos I   omvat 39 appartementen
Pharos II  omvat 57 appartementen 
Pharos III omvat 63 appartementen

Er is keuze uit diverse type appartementen: 
Type 1 gelegen aan zee- en havenzijde met 2 slaapkamers
Type 2 gelegen aan havenzijde, met 2 slaapkamers
Type 3 gelegen aan zeezijde, met 3 slaapkamers
Type 4 gelegen aan zee- en havenzijde, met 4 slaapkamers
Type 5 gelegen aan zee- en havenzijde, met 3 slaapkamers

De appartementen zijn standaard voorzien een compleet uitgeruste eigentijdse keuken en van twee luxe afgewerkte badkamers.
Alle appartementen hebben tevens een berging en parkeerplaats.

Gebruiksoppervlakte appartementen 98 m2 t/m 159 m2
Koopaanneemsom vanaf € 428.000,--  tot € 1.124.000,--  VON inclusief BTW

Permanent wonen in Pharos Residence is vanzelfsprekend fantastisch. Wilt u echter uw appartement verhuren voor de recreatie, dan is de professionele verhuurorganisatie daarvoor uw geschikte partner. Zo geniet u van de verhuuropbrengsten wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw appartement.
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 98 m² Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Zonneterras Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Pharos Residence II, 4511 AR Breskens

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 


 

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring