Mijn favorieten

een woningstyling

De huizenmarkt staat de laatste jaren enorm onder druk en woningen staan vaak langer te koop. Kopers worden bovendien steeds kritischer. De eerste indruk van uw huis is daarom van groot belang, want kijkers bepalen vaak in een paar minuten of ze uw huis willen kopen of niet.

Wij kunnen u hierin natuurlijk adviseren en u tips geven hoe u uw woning zo goed mogelijk kunt presenteren.  

Maar omdat we u graag een optimale service willen bieden, werken we tevens samen met een verkoopstyliste. Onze verkoopstyliste kan u helpen om uw woning verkoopklaar te maken en zij kan ervoor zorgen, dat de eerste indruk van potentiële kopers positief is.

Het lijkt eenvoudig. Opruimen, klusjes afwerken en zorgen dat alles er zó uitziet, dat iedere kijker meteen een koper wordt. In de praktijk blijkt dat echter nog niet zo eenvoudig. Vaak zijn er in de loop der jaren allerlei spullen en foto’s verzameld die voor u zeer dierbaar zijn, maar op een buitenstaander chaotisch kunnen overkomen. Te veel meubelstukken, of een verkeerde indeling van een kamer, kan een ruimte kleiner doen lijken. Ook een uitgesproken kleur op muren of deuren, kan storend zijn voor een potentiële koper.

Hoe gaat onze verkoopstyliste te werk?
 
Tijdens een rondgang door uw woning, wordt bekeken hoe uw woning zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd kan worden. Zij bespreekt samen met u, aan de hand van een checklist, op welke wijze u uw woning in korte tijd zo goed mogelijk kunt voorbereiden voor de verkoop. In eerste instantie gaat ze aan de slag met bestaande meubels en accessoires. Door hier creatief mee om te gaan en ze optimaal in de beschikbare ruimte in te passen, of juist weg te laten, geeft zij uw woning een nieuwe look.

Tenslotte geeft ze aan welke veranderingen, die niet direct kunnen worden uitgevoerd, nog kunnen helpen als finishing touch. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van oude tegels, herstellen van kapot stucwerk en het aanbrengen van extra accessoires.

Met minimale veranderingen kan een optimaal resultaat verkregen worden. Onze woningstyliste wijst u namelijk op het verschil tussen een huis bewonen en een huis verkopen en ze zorgt ervoor dat kopers uw huis kunnen zien als hun toekomstige woonhuis en niet als uw woning.  

De kosten voor de verkoopstyling verdienen zich vaak eenvoudig terug. Uit onderzoek is namelijk gebleken, dat gestileerde woningen meestal de helft van de tijd korter te koop staan en tot 15% meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. De tips die onze verkoopstyliste u aandraagt, kunnen met minimale kosten worden gerealiseerd. U kunt met haar tips zelf aan de slag gaan.
  
Indien u gebruik wilt maken van deze service, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.


Klik hier voor enkele voorbeelden van ruimtes die reeds door onze verkoopstyliste onder handen zijn genomen.